10. maaliskuuta 2010

Valkosuklaa-jogurttirusinamuffinsit

Uusimmassa Ruoka-Pirkka-lehdessä oli resepti Kahden maun muffinseille (alkuperäinen resepti löytyy myös täältä), mutta tein vain toista makua koska toisena makuna olleita suklaamuffinseja on tullut tehtyä jo aika monta kertaa. Valkosuklaarusinat maistuivat mukavan makeilta muffinseissa. Muffinsipelti näyttää vaan paistavan muffinsien reunat aika tummiksi.

Ohjeessa oli käytetty Pirkan valkosuklaa-jogurttirusinoita, mutta hintavertailua tehdessä huomasin että irtokarkkihyllystä saa rusinat puolet edullisemmin, joten kauhoin sitten sieltä pussillisen mukaan.

12 kpl

200g margariinia
2 dl sokeria
3 kananmunaa
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1,75 dl maitoa
2-3 rkl vehnäjauhoja
200g valkosuklaa-jogurttirusinoita

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää seos taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Lisää taikinaan vielä loput vehnäjauhot ja jogurttirusinat. Lusikoi taikina vuokiin. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti