28. maaliskuuta 2010

Tiikerikakku

Tämän reseptin muokkasin Suklaamurokakun pohjalta.

250 g margariinia
2,5 dl sokeria
4 kananmunaa
3 tl vaniljasokeria
2,5 tl leivinjauhetta
4,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl maitoa
n. 1 rkl kaakaojauhetta

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat vatkaten yksitellen joukkoon. Sekoita vaniljasokeri, leivinjauhe ja vehnäjauhot keskenään ja lisää vaahtoon maidon kanssa. Ota taikinasta kolmasosa eri astiaan ja lisää kaakaojauhe. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ensin puolet vaaleasta taikinasta, lisää sen jälkeen kaakaojauheella värjätty taikina ja lopuksi vielä loput vaaleasta taikinasta. Paista 175 asteessa 50–60 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti