2. maaliskuuta 2010

Brownies

Tässä toinen kokeilu brownieseja. Resepti Ruokamaailma-sivustolta.

100g taloussuklaata
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 tl vaniljasokeria
100g margariinia
1 dl sokeria
2 kananmunaa
0,5 dl maitoa
70g saksanpähkinöitä rouhittuna

Sulata suklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä. Sekoita jauhoihin leivinjauhe, suola ja vaniljasokeri. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Lisää suklaa, jauhoseos, maito ja pähkinät. Voitele ja jauhota vuoka (20 x 25 cm) tai vuoraa se leivinpaperilla. Levitä siihen taikina. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Browniesit ovat yksi ihanimmista herkuista ikinä<3 Mulla on vielä pakkomielteenä jättää ne aina vähän raa'aksi, oi ihanuutta :p Pitäisikin taas pitkästä aikaa tehdä.

    VastaaPoista
  2. Minäkin oon vasta nyt löytäny nuo browniet. Näitä tuli paistettua vähän liian pitkään, kun ekaa kertaa tein. Mutta tosiaan vähän raaka on parempi. :)

    VastaaPoista