24. maaliskuuta 2010

Suklaamurokakku

Tämä on yksi suosikkini kuivakakuista, sillä se on mehevä ja suklainen. Kakkua on tullut tehtyä useamman kerran, mutta nyt vasta sain otettua siitä kuvan. Yleensä tulee leivottua aina iltaisin, niin valaistus on sitten sen mukainen ja kuvat hämäriä. Ohje on jälleen kerran Ruokamaailma-sivustolta.

250 g margariinia
2,5 dl sokeria
4 kananmunaa
3 tl vaniljasokeria
2,5 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
100 g suklaata
1,5 dl maitoa

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat vatkaten yksitellen joukkoon. Sekoita vaniljasokeri, leivinjauhe, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään ja lisää vaahtoon. Kuutioi suklaa ja lisää taikinaan maidon kanssa. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa 50–60 minuuttia.

1 kommentti: