Baileysia oli sitten kaksi vajaata pulloa jäljellä ja mietin mihin niitä voisi käyttää. Törmäsin sitten tähän kakkuun, kun muita blogeja selailin. Hattivatties-blogista löytyy ilmeisesti alkuperäinen resepti.
4 munaa
3 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
1 rkl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
250g margariinia sulatettuna
1 dl Baileysia
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää Baileys munasokerivaahtoon. Sekoita kuivat aineet margariinin kanssa vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Paista jauhotetussa vuoassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.
4 munaa
3 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
1 rkl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
250g margariinia sulatettuna
1 dl Baileysia
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää Baileys munasokerivaahtoon. Sekoita kuivat aineet margariinin kanssa vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Paista jauhotetussa vuoassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.
Sen verran mielenkiintoiselta vaikuttaa, että pitääpäs kokeilla, kiitos reseptistä! :)
VastaaPoistaOli todella onnistunut kakku. Baileys maistui juuri sopivasti. Korvattiin 50g margariinista (tai noh, meillä VOI) kolmella muumisuklaapatukalla, jotka sitten sulatettiin voin kanssa. Kiitos ohjeesta, tämä toimii!
VastaaPoista