18. kesäkuuta 2009

Baileys-kuivakakku

Baileysia oli sitten kaksi vajaata pulloa jäljellä ja mietin mihin niitä voisi käyttää. Törmäsin sitten tähän kakkuun, kun muita blogeja selailin. Hattivatties-blogista löytyy ilmeisesti alkuperäinen resepti.

4 munaa
3 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
1 rkl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
250g margariinia sulatettuna
1 dl Baileysia

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää Baileys munasokerivaahtoon. Sekoita kuivat aineet margariinin kanssa vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Paista jauhotetussa vuoassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Sen verran mielenkiintoiselta vaikuttaa, että pitääpäs kokeilla, kiitos reseptistä! :)

    VastaaPoista
  2. Oli todella onnistunut kakku. Baileys maistui juuri sopivasti. Korvattiin 50g margariinista (tai noh, meillä VOI) kolmella muumisuklaapatukalla, jotka sitten sulatettiin voin kanssa. Kiitos ohjeesta, tämä toimii!

    VastaaPoista