Kaapissa oli pussin loppu Mariannerouhetta ja mietin mihin sen käyttäisin. Lopulta päädyin muffinseihin, kun löysin Myllyn Paras-sivustolta helpon ja muunneltavan muffinsireseptin.
3,5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl kermaa tai maitoa
2 kananmunaa
100 g sulatettua margariinia
1 dl Mariannerouhetta
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Jaa taikina muffinsivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia.
Marianne on kyllä tosi herkkukarkkia, ja maistuu hyvältä leipomuksissa. Oon aiemmin testannut tuota rouhetta kuivakakussa, mutta muffinit ovatkin uusi tuttavuus.
VastaaPoistaOlit käynyt piipahtamassa sivullani ton baileys-kakun myötä :)
VastaaPoistaItsekin nyt ensimmäistä kertaa sivuillasi vierailen ja täytyy sanoa että aika ihania herkkuja täältä löytyy :)
Olen tänään vaihtanut blogini nimen,joten jos haluat vierailla toistekin niin laitahan uusi nimi ylös: Touhukas keittiö