30. marraskuuta 2011

Angry Birds-kakku II


Tässä toinen AB-kakku hieman yksinkertaisemmalla koristelulla. Ensimmäinen AB-kakku löytyy täältä. Pohjana oli vaalea neljän munan kakkupohja ja täytteenä mansikkamousse. Kaikki koristelut ovat marsipaania.

Pohja:
4 munan kakkupohja

Kostutus:
maito+vaniljasokeri

Täyte:
4 dl kuohukermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
250g mansikoita
0,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
5 liivatelehteä

Kuorrutus:
sokerikreemi
marsipaani

Koristeet:
marsipaania

4 kommenttia:

  1. Hei mahtavia angry birds hahmoja! Millä olet tehnyt nuo pienet mustat yksityiskohdat, silmät yms?

    VastaaPoista
  2. Mustalla elintarviketussilla olen tehnyt nuo pienet yksityiskohdat. :)

    VastaaPoista
  3. Hei, missä järjestyksessä olet tehnyt täytteen? :)

    VastaaPoista
  4. Täytteen ohje: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Soseuta mansikat ja lisää soseeseen tuorejuusto sekä sokerit. Vatkaa kerma. Kuumenna tilkka vettä ja liota liivatteet siihen. Lisää liivateneste mansikka-tuorejuustoseokseen ja sekoita tasaikseksi. Kaada tämän jälkeen seos vaahdotetun kerman joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi.

    VastaaPoista