Tässä toinen AB-kakku hieman yksinkertaisemmalla koristelulla. Ensimmäinen AB-kakku löytyy
täältä. Pohjana oli vaalea neljän munan kakkupohja ja täytteenä mansikkamousse. Kaikki koristelut ovat marsipaania.
Pohja:
4 munan kakkupohja
Kostutus:
maito+vaniljasokeri
Täyte:
4 dl kuohukermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
250g mansikoita
0,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
5 liivatelehteä
Kuorrutus:
sokerikreemi
marsipaani
Koristeet:
marsipaania
Hei mahtavia angry birds hahmoja! Millä olet tehnyt nuo pienet mustat yksityiskohdat, silmät yms?
VastaaPoistaMustalla elintarviketussilla olen tehnyt nuo pienet yksityiskohdat. :)
VastaaPoistaHei, missä järjestyksessä olet tehnyt täytteen? :)
VastaaPoistaTäytteen ohje: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Soseuta mansikat ja lisää soseeseen tuorejuusto sekä sokerit. Vatkaa kerma. Kuumenna tilkka vettä ja liota liivatteet siihen. Lisää liivateneste mansikka-tuorejuustoseokseen ja sekoita tasaikseksi. Kaada tämän jälkeen seos vaahdotetun kerman joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi.
VastaaPoista