Tämän kakun tein jo alkusyksystä, ohje on jostakin ilmaisjakelulehdestä napattu. Kasvattelin kesällä viljelypalstalla kesäkurpitsaa jota tulikin sitten yllättävän paljon. Piti sitten etsiä suolaisia että makeita reseptejä, joihin kurpitsaa saisi käytettyä.
6 dl vehnäjauhoja
4 dl sokeria
1,5 dl kaakaojauhetta
2 dl ruokaöljyä
5 dl raastettua kesäkurpitsaa
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
2 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Raasta kesäkurpitsa kuorineen karkeaksi raasteeksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään joko yleiskoneella tai sähkövatkaimella muutaman minuutin ajan. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa noin tunti.
Kesäkurpitsasatoa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti