13. joulukuuta 2011

Suklaapalat

Tutkiskelin mitä kuiva-ainekaappi on syönyt ja yritin käyttää pois pitempään siellä olleita aineksia. Sen seurauksena syntyivät nämä suklaapalat. Ohje Yhteishyvän ruoka-sivustolta.

150g margariinia
3dl ruokokidesokeria
3 kananmunaa
2,5dl vehnäjauhoja
1dl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria

Kuorrutus:
50g margariinia
4dl tomusokeria
1rkl kaakaojauhetta
2rkl vettä

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos taikinaan. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun noin 25 x 30 cm:n kokoiseen uunivuokaan. Paista pohjaa 175 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Valmista kuorrute. Sulata margariini ja sekoita muiden aineiden kanssa tasaiseksi. Levitä kuorrute hieman jäähtyneen piirakan päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti