5. marraskuuta 2010

Mutakakku

Mutakakkua Fazerin suklaisen keittiön mukaan. Alkuperäinen ohje täällä.

200 g Fazer Tumma leivontasuklaata
200 g voita
4 kpl munaa
2 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa sekä voi ja kaada ne munasokeriseokseen. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita varovasti. Kaada seos voideltuun, jauhoitettuun pyöreään vuokaan. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 15-20 minuuttia. Jäähdytä hyvin ennen tarjoilua.

5 kommenttia:

  1. Super hyvää :) <3 Tätä teen toistekkin. Ja älyttömän helppo ohje.

    VastaaPoista
  2. Tämän ohjeen näin kerran lehdessä ja kokeilin. Oli tosi hyvää=) Lehti on hukassa ja onneksi löysin ohjeen täältä!

    VastaaPoista
  3. Teitkös ton maitosuklaasta, kun näyttää niin vaalealta?

    VastaaPoista
  4. Ihan tummasta suklaasta tein kakun, taitaa valo vaan hämätä kun näyttää vaalealta.

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana ohje! Todella hyvää oli :)

    VastaaPoista