2. helmikuuta 2010

Baileys-Omar-muffinsit

Mietin miltä Baileysin ja Omar-karkkien yhdistelmä maistuisi, kun molemmat ovat kermaisia tuotteita ja kokeiltavahan se sitten oli. Baileys maistui aika voimakkaasti ja Omareitten makua ei juurikaan Baileysin alta huomannut. Muffinsien jäähdyttyä Omarit tuntuivat mukavilta sattumilta suussa, mutta ei ne edelleenkään maistuneet enää omilta kermaisilta itseltään. Pelkkinä Baileys-muffinseina nämä ovat hyviä, mutta Omarit olivat aika turhia, suklaarouhe voisi toimia paremmin jos haluaa liköörin lisäksi laittaa jotakin muuta antamaan makua.

1/2 pussia (n.100g) Omar-karkkeja
150g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
0,5 dl Baileys-likööriä
1 dl maitoa

Pilko karkit pienemmiksi paloiksi. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää vuorotellen taikinaan kuivat aineet sekä nesteet. Lisää viimeiseksi karkkirouhe. Paista 225 asteessa noin 12-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti