Pitsaa tulee tehtyä aina ajoittain itse. Tämä on kyllä melkoinen lihapläjäys, kun mies ei kasviksista juurikaan välitä. Pohjan ohje on Ruoanvalmistuksen taito-kirjasta, joka piti hankkia keittiötunneille talouskouluun. Ohjeen laitan tähän puolitoistakertaisena, jolla tulee mielestäni sopivan kokoinen pohja pellilliseen pitsaa.
pohja:
2,25 dl vettä
1/2 palaa hiivaa (25g)
0,5 tl suolaa
5-6 dl vehnäjauhoja
4 rkl öljyä
täyte:
tomaattipyreetä (kokonainen pieni purkki)
400 g jauhelihaa
kinkkusuikaleita
pepperonia
juustoraastetta
pizzamaustetta
Paista uunin alatasolla 250 asteessa noin 15 minuuttia
pohja:
2,25 dl vettä
1/2 palaa hiivaa (25g)
0,5 tl suolaa
5-6 dl vehnäjauhoja
4 rkl öljyä
täyte:
tomaattipyreetä (kokonainen pieni purkki)
400 g jauhelihaa
kinkkusuikaleita
pepperonia
juustoraastetta
pizzamaustetta
Paista uunin alatasolla 250 asteessa noin 15 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti