pohja:
10 Digestive-keksiä
reilu 50 g margariinia
täyte:
1 prk Flora vispiä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa (200g)
200 g valkosuklaata
1 rkl sitruunamehua
4 liivatelehteä
päälle:
tuoreita tai pakastemarjoja
hyytelösokeria ja vettä
Sulata margariini ja murskaa keksit. Sekoita tasaiseksi ja painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa ja sekoita sen jäähdyttyä joukkoon tuorejuusto sekä sitruunamehu. Kuumenna tilkka vettä ja sulata liivatteet siihen. Kaada liivateneste suklaa-tuorejuustoseokseen. Vatkaa kerma ja sekoita se vielä seokseen. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä muutama tunti. Sen jälkeen lisää marjat kakun pinnalle ja valmista kiille marjojen päälle. Anna hyytyä seuraavaan päivään.
Mökillä bongasimme myös Amiraaliperhosen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti