27. heinäkuuta 2009

Täytetyt sarvet

Tämä ohje on bongattu joskus netistä, en kyllä enää muista yhtään että mistä. Mutta viikko pari sitten piti saada taas jotakin pikkusuolaista viikonlopuksi, joten tällä kertaa päädyin näihin.

16 kpl

5,5 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
2 dl maitoa
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa

täyte:
tomaattipyrettä
kinkkusuikaleita
juustoraastetta

kananmuna voiteluun

Sekoita vehnäjauhot ja margariini nyppimällä ryynimäiseksi seokseksi. Liuota kylmään maitoon hiiva ja kaada seos nopeasti sekoittaen joukkoon. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasainen. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli se pyöreiksi levyiksi. Jaa molemmat levyt kahdeksaan osaan. Levitä täytettä osioitten leveimpään kohtaan, käännä rulliksi leveimmästä kohdasta kapeimpaan ja käännä sarviksi. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia, tai kunnes sarvet ovat saaneet kauniin värin.

2 kommenttia:

  1. Löysin jostain tänne tieni ja linkitänkin sut heti,OK?

    VastaaPoista
  2. Saa linkittää ihan vapaasti. Lisään sinutkin samantien omaan listaan.

    VastaaPoista