27. heinäkuuta 2009

Mansikkasuklaamuffinsit

Maraboun mansikkasuklaa on hyvää sellaisenaan, mutta passasi näihin muffinseihin myös mukavasti. Resepti on sama kuin Pätkis-muffinseissa, pätkiksien tilalle on vain vaihdettu levyllinen mansikkasuklaata.

12 kpl muffinsipellillä

1 levy Maraboun Sommar mansikkasuklaata (180g)
150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2,5 rkl kaakaojauhetta
1,5 dl maitoa

Säästä 12 palaa suklaalevystä muffinsien sydämiksi ja rouhi loput suklaat. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat joukkoon yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon kanssa. Lisää lopuksi suklaarouhe nuolijalla sekoittaen. Nosta nokare taikinaa muffinsivuokaan ja aseta päälle suklaapala. Peitä taikinalla. Paista 225 asteessa noin 12-15 minuuttia.

1 kommentti: