20. kesäkuuta 2010

Hirvipiirakka

Tämä piirakka on tehty jo aikaa sitten, joten päivitys tulee taas aika myöhässä. Resepti on muistaakseni otettu täältä. Tein piirakan kaksinkertaisena uunipellille ja sipulin jätin pois.

100 g voita
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl ruisjauhoja
2 rkl vettä
ripaus suolaa
1 dl juustoraastetta

täyte:
250g hirvenjauhelihaa
suolaa
mustapippuria
sipulia
1 tlk kermaviiliä
2 munaa
1 dl juustoraastetta

Paista jauheliha ja sipuli, mausta. Nypi voi ja jauhot. Lisää suola, vesi ja juustoraaste. Taputtele taikina piirasvuokaan tai pellille. Paista pohjaa 200 C asteessa 10 min. Sekoita täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle. Paista vielä 30-40 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti